TURIZM MARKETING FAOLIYATIDA STRATEGIK BOSHQARUVNING AHAMIYATI - Murodova , Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada turistik korxonalar strategik marketingining asosiy yо‘nalishlari, uning roli va ahamiyati yoritilgan. Strategik marketingning potensiali va turizmni boshqarish darajasi taqdim etilgan. Turizm sohasida marketingning maqsadi va elementlarini belgilaydigan asosiy omillar tarkibi tavsiflangan.