MADANIYATLARARO MULOQOT KOMPЕTЕNSIYASINING LINGVODIDAKTIK AHAMIYATI - Shirnazarova, Zamira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada madaniyatlararo muloqot tushunchasi, fan sifatida, hamda xorijiy tillarni o’qitishning yondashuvi sifatida paydo bo’lishi haqida fikrlarni ko’rib chiqamiz.