ШАХСГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ТАЪЛИМ АСОСИДА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТЛАРИДА ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИНИ АМАЛГА ОШИРИШ - Уралова, Нурхон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада шахсга йўналтирилган таълим ҳамда шахсга йўналтирилган ёндашув мазмуни, мактабгача таълим ташкилотларида олиб бориладиган таълим-тарбия жараёнлар шахсга йўналтирилган таълим орқали мактабгача ёшдаги болалар ривожлантириш мазмуни ёритиб берилган.