SHEROBOD VOHASI NOMODDIY MADANIYATI DURDONALARI - Axmedova, Gulchehra (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Sherobod vohasi nomoddiy madaniyat durdonalari hisoblangan Sherobod dostonchilik maktabining vakillari hamda ustoz shogird an’analarining etnomadaniy jarayonlarga ta’siri haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.