БАНК СОҲАСИГА РАҚАМЛАШТИРИШ ЖАРАЁНЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ - Шадиева, Дилдора (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада рақамлаштириш жараёнларининг банк соҳасига бевосита ва билвосита таъсири тадқиқ этилган. Тижорат банкларининг йиллик соф фойдаси турли омиллар билан корреляцион боғланиши ўрганилган, соҳани рақамлаштириш жараёнларидаги асосий муаммолар аниқланган ҳамда муаллиф томонидан тегишли хулосалар чиқарилган.