O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING YANGILANISH JARAYONIDA XOTIN-QIZLAR INNOVATSION TAFAKKURINI OSHIRISH VA FAOLLASHUVI BORASIDAGI SIYOSATI:UMUMNAZARIY TAHLILLAR - To‘yeva, Muhayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda xotin-qizlarni ilmiy faoliyatga jalb etish orqali ularning innovatsion gʻoyalarni qoʻllab quvvatlash va jamiyatning asosiy tayanch kuchlaridan biriga aylantirish haqida fikr yuritilgan.