МАЪНАВИЙ ЗИЁН КОМПЕНСАЦИЯСИ МИҚДОРИНИ АНИҚЛАШНИНГ НАЗАРИЙ ВА АМАЛИЙ МАСАЛАЛАРИ - Ҳамроқулов, Баҳодир (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси ва айрим хорижий давлатларда маънавий зиён компенсацияси миқдорини аниқлаш билан боғлиқ назарий ва амалий масалалари ўрганилган. Тадқиқот натижасида олинган хулосаларга асосланиб, миллий қонунчиликни такомиллаштириш юзасидан асосланган таклифлар берилди.