TIBBIY TERMINOLOGIYANING YASALISH XUSUSIYATLARI - Murtazaeva, Xadicha (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot terminologiyasi va ushbu turdagi terminlarning yasalish xususiyatlari haqida so‘z boradi. Tibbiy terminlarning o‘zlashgan qo‘shimchalar yordamida hosil bo‘lish yo’llari tahlil etiladi.