O‘ZBEKISTON QISHLOQ XO‘JALIGIDA INNOVATSION TIZIMLARNI QO‘LLASHNING IJTIMOIY-FALSAFIY MASALALARI - Yusupov, Murodali (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada qishloq xo‘jaligi ishlab chiqarish sohasining innovatsion usullar bilan har tomonlama yuksak darajaga ko‘tarilganligiga e’tibor qaratilgan. Mamlakat aholisining oziq-ovqatga bo‘lgan doimiy ehtiyojini oshib borishi va uni to‘laligicha qondirish orqali oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash masalasi muhim ahamiyatga ega ekanligi ilmiy tahlil qilingan.