“GULLIVERNING SAYOHATLARI” ASARIDAGI ATAMALAR TASNIFI - Yuldasheva, Ma’mura (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2020)
Ushbu maqola Jonatan Sviftning”Gulliverning sayohatlari” asaridagi atamalar va ularning tasnifi hamda ulardan mazkur asarda qay darajada mohirona qo’llanishi bilan bog’liq masalalarga bag’ishlangan.