ФУҚАРОЛИК-ҲУҚУҚИЙ ВАКИЛЛИК ТУШУНЧАСИ, МОҲИЯТИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Адилбаев, Бекбосын (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада фуқаролик-ҳуқуқий вакиллик тушунчаси, шахсларнинг ҳуқуқ ва эркинликлари ҳимоя қилиш усуллари, ваколат берувчига нисбатан фуқаролик ҳуқуқ ва мажбуриятларини бевосита вужудга келтириши, ўзгартириши ва бекор масалалари ёритилган.