OG‘IR ATLETIKA MASHQLARINING AMALGA OSHIRISH USLUBIYOTI - Jalilov, Umidjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada og‘ir atletika dast ko‘tarishni bajarish texnikasi va taktikasi va o‘rgatishning vositasi, uslublari, tamoyillari, bo‘yicha mashg‘ulot lar jarayonining tuzilishini tashkil etish uslublari va pedagogik tamoyillarining nazariy va amaliy asoslari bo‘yicha amalga oshirilgan ishlar ma’lumoti berilgan.