SURXONDARYO HUDUDINING BRONZA DAVRI MANZILGOHLARIDAN ANIQLANGAN ZARGARLIK BUYUMLARI TIPOLOGIYASI - Saparbayeva, Aziza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Surxondaryo hududining bronza davri moddiy madaniyati, xususan, zargarlik san’ati tarixiga, qabrlardan aniqlangan zargarlik buyumlari turi va xususiyatlari tahlil qilindi.