BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINING MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Rashidova, Oynisa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Bugungi kunda mustaqil ta’lim ustida ko’plab yangiliklar qilingan va talabalarga yanada foydali bo’lishi uchun zamonaviy, innovatsion usul va vositalar yo’lga qo’yilib kelinmoqda. Shuning uchun ushbu maqolada talabalarning mustaqil ishlarini tashkil etishda qo’yilayotgan kamchiliklar, bu jarayondagi bir qancha muammolar ko’rsatiladi. Shu bilan birgalikda, ularni hal qilish yo'llarini ochib berish jarayonida innovatsion usul va vositalardan foydalanishga harakat qilinadi.