“HAYOT DAVOMIDA TA’LIM” – JISMONIY TARBIYA VA SPORT MUTAXASSISLARINI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMI SIFATIDA (NAZARIY JIHATLAR TAHLILI) - Tursunaliyev , Ilhomjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada uzluksiz kasbiy rivojlantirishning pedagogik mexanizmlaridan biri sifatida “Lifelong learning” tamoyilini jismoniy tarbiya va sport bo‘yicha mutaxassislarni qayta tayyorlash va malakasini oshirish tizimida qo‘llash imkoniyatlari mohiyati bayon etilgan.