BО‘LAJAK REJISSORLARNING KASBIY KOMPETENSIYALARINI TAKOMILLASHTIRISHDA TRENING MASHQLARINING AMALIY AHAMIYATI - Mamatqosimov , Jahongir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada bо‘lajak rejissorlarning kasbiy kompetensiyalarini takomillashtirishda trening mashqlaridan foydalanish amaliy ahamiyati yoritilgan bо‘lib, maqolada bо‘lajak rejissorlar trening mashqlarining mazmuni uni о‘tkazilish mazmuni yoritilgan. Bо‘lajak rejissorlarni xotira, diqqat va tasavvurga oid trening mashqlari orqali kasbiy kompetensiyalarini takomillashtirish usullari berilgan.