AKSIYADORLIK JAMIYATLARINI QAYTA TASHKIL ETISHDA SUN’IY INTELLEKTNING ROLI - Raxmonov, Otabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada korporativ huquq subyektlarini qayta tashkil etishda sun’iy intellektning o‘ziga xos jihatlarini hisobga olib, korporativ huquq subyektlarini qayta tashkil etishning shakllari va ularni amal qilishi huquqiy tahlil qilingan.