INGLIZ TILIDA ONOMATOPOIK SO’ZLARNING FONETIK XUSUSIYATLARI - Sharipova, Mokhidil (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola ingliz tilidagi onomatopoeik so'zlarning fonetik xususiyatlari tahlil qilingan, ularning fonetik o’ziga xos jihatlari va tovush bilan bog'liq xususiyatlarini misollar orqali yoritib berilgan. Shuningdek, unda ingliz tilidagi bir nechta onomatopoeik so'zlar uchun umumiy bo'lgan ba'zi fonetik qoliplarni ham taqdim etadi. Misollar tahlili va lingvistik tadqiqotlar orqali maqola fonetika va onomatopoeik so'zlar o'rtasidagi murakkab munosabatlarni yoritishga qaratilgan.