YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA ABDULLA AVLONIYNING AXLOQIY QARASHLARI - Ro‘ziyeva, Nafosat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashda ota-onaning o‘rni, vaziflari, majburiyati hamda yosh avlodning sog’lom barkamol bo‘lib voyaga yetishida buyuk ajdodlarimizning pand nasihatlari bayon etilgan va shu bilan birga A.Avloniyning yoshlar tarbiyasidagi axloqiy qarashlari aks etgan.