TIBBIY OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA KREDIT MODUL TIZIMI IMKONIYATLARI - Ibragimova, Venera (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada kredit-modul tizimi to‘g‘risida so‘z boradi. Ushbu yangi tizimni tibbiy oliy ta’lim muassasalarida keng joriy qilish, ilg‘or ta’lim texnologiyalari asosida rivojlantirish, mutaxassis kadrlarning shallanish muhiti hisoblangan oliy ta’lim sifatini yaxshilash, yuksak malakali shifokorlar tayyorlash jarayonini sifat jihatidan yangi bosqichga ko‘tarish, talabalarga mustaqil va kreativ fikrlash imkonini beruvchi kredit-modul tizimi afzalliklari to‘g‘risida fikr yurutiladi.