KICHIK BIZNES KORXONALARINING EKSPORT SALOHIYATINI OSHIRISHGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR TAHLILI - Raximov, To‘xtabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes korxonalarining eksport salohiyatini oshirishning zarurati, ahamiyati va unga ta’sir qiluvchi omillarning yo‘nalishlari yoritilgan.