DON MAHSULOTLARI KORXONALARIDA RIVOJLANTIRISH ASCENT STRATEGIYASINING AHAMIYATI - Donayev, Sheroli (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mamlakat iqtisodiyotining taraqqiy etishi o’z navbatida bir necha tarmoqlarni o’z ichiga oladi. Xususan, don mahsulotlari korxonalari bunda salmoqli rol o’ynaydi. Maqolada don mahsulotlari korxonalarida Rivojlantirish Ascent Strategiyasi taklif qilingan. Shuningdek rivojlanish strategiyasining ahamiyati yoritilgan bo‘lib, uning har bir bosqichi haqida asosli ma’lumotlar keltirilgan.