ГАСТРОНОМИЯ ТУРИЗМИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Кахаров, Жасур (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада Ўзбекистонда гастрономия туризмини ривожлантиришнинг имкониятлари, муоммолари келтирилди, туризмдаги бу янги турни ривожлантиришнинг ташкилий-иқтисодий таркиблари бўйича тавсиялар берилди.