ТУРИСТИК МАҲСУЛОТ ДИВЕРСИФИКАЦИЯСИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Рахмонов, Шухрат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада туристик маҳсулот диверсификациясининг аҳамияти, унинг асосий йўналишлари ва амалиётда қўлланилаётган муваффақиятли моделлари таҳлил қилинади. Шунингдек, диверсификация жараёнида юзага келиши мумкин бўлган муаммо ва мураккабликлар ҳамда уларни бартараф этиш йўллари кўриб чиқилади. Шу билан бир қаторда, мақолада туристик маҳсулот диверсификацияси орқали туризм соҳасини ривожлантириш бўйича хулосалар келтирилади.