AXBORIY-PSIXOLOGIK VA MADANIY TAHDIDLAR SHAROITIDA MILLATLARARO TOTUVLIK VA HAMJIXATLIKNI TAʼMINLASHNING TAʼLIMIY-TARBIYAVIY VAZIFALARI - Xolmatov, Uchqunjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada axboriy-psixologik va madaniy tahdidlar sharoitida millatlararo totuvlik va hamjihatliknini taʼminlashning taʼlimiy-tarbiyaviy vazifalari tahlil qilingan. Shuningdek, axboriy-psixologik va madaniy tahdidlar sharoitida millatlararo totuvlik va hamjihatlikni parchalashni ko‘zlovchi, barqarorlikni beqarorlikka aylantiruvchi tahdidlaring ko‘rinishlari ilmiy asoslangan.