MОBIL ALОQA ХIZMATI KO‘RSATISHDA MILLIY ALОQA ОPERATОRLARINING FAОLIYATINI HUQUQIY TARTIBGA SОLISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Nizamatdinov, Kayrat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada mobil aloqa xizmatlarini ko‘rsatish bilan bog‘liq munosabatlarda milliy aloqa operatorlari faoliyatiga huquqiy jihatdan baho berilgan. Maqolada, shuningdek milliy aloqa operatorlari faoliyatini tartibga solishga nisbatan sohaviy qonun hujjatlarini qo‘llash masalalari nazariy va amaliy jihatdan batafsil tahlil qilingan.