BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHILARIDA MILLIY SPORT TURLARI ASOSIDA AMALIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Raxmatov , Otabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarida milliy sport turlari asosida amaliy kompetentlikni rivojlantirishning dolzarb masalalari yechimiga oid maqsad va vazifalar, ilmiy g‘oyalar, tavsiyalar haqida so‘z yuritiladi.