TALABA-QIZLARDA LIDERLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA FALSAFIY-PEDAGOGIK YONDASHUVLARNING ROLI - Djabbarova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada talaba-qizlarda liderlik sifatlarini rivojlantirishda falsafiy-pedagogik yondashuvlarning roli o‘rganilgan. Shuningdek, shaxsning o‘z-o‘zini rivojlantirish qobiliyati, muammoli vaziyatlar yechimi, jamoaviy ishlash ko‘nikmalari, yetik va axloqiy qadriyatlar, hamda o‘zini-o‘zi boshqarish qobiliyati kabi muhim jihatlar tahlil qilingan.