RIVOJLANGAN DAVLATLARDA KADRLAR XIZMATINI TASHKIL ETISH: ODOB-AXLOQ QOIDALARI VA KASBIY MADANIYAT TALABLARIGA RIOYA ETILISHINI TA’MINLASH MEXANIZMLARI - Ernazarova, Yorqinoy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada rivojlangan davlatlarda kadrlar xizmatini tashkil etish: odob-axloq qoidalari va kasbiy madaniyat talablariga rioya etilishini ta’minlash mexanizmlari, davlat xizmatchilarining faolligini oshirish omillari tahlil qilingan.