JAHON TILSHUNOSLIGIDA POLISEMIYA HODISASIGA LINGVISTIK YONDASHUV (RUS VA INGLIZ TILSHUNOSLIGI MISOLIDA) - Xudoyberdiyeva, Gulmira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada rus va ingliz tilshunosligida polisemiya hodisasining o‘rganilishi masalasiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, rus va ingliz tilshunoslarining polisemiyaning lingvistik xususiyatlari haqidagi ilmiy nazariyalaridan iqtibos olinib munosabat bildirilgan.