KO‘RISHDA NUQSONI BOR SHAXSLARNING IJTIMOIY UMIDSIZLIK DARAJASINI PSIXOLOGIK O‘RGANISH. (L.I.VASSERMANNING “IJTIMOIY FRUSTRATSIYA (UMIDSIZLIK) DARAJASINI DIAGNOSTIKA QILISH METODOLOGIYASI” ASOSIDA) - Tohirova, Mohigul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada jahonda va O‘zbekistonda ko‘rishda nuqsoni bor shaxslar ijtimoiylashuvining pegagogik va psixologik omillarini o‘rganilgan. Shuningdek, maqolada ko‘rishda nuqsoni bor shaxslarning o‘ziga xos psixologik xususiyatlari va ularning ijtimoiy umidsizlik darajasini L.I.Vassermanning “Ijtimoiy frustratsiya (umidsizlik) darajasini diagnostika qilish metodologiyasi” asosida tahlil etilgan.