MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHILARIDA TANQIDIY FIKRLASH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY ASOSLARI - Ravshanova, Xafiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola ta’lim tizimiga kirib kelgan xozirgi zamon pedagogilari uchun zarur hisoblangan 4K ko‘nikmasi ( kreativlik, kollobratsiya, kommunikativlik va tanqidiy fikrlash)ni rivojlantirish vas hu asosida o’sib kelayotgan yosh avlodni ham 4K ko‘nikmalarni rivojlantirishga erishish. Maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarida tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning ijtimoiy zaruarti, usul va metodlari ochib berilgan.