BОSHLANGICH SINF O‘QUVCHILARIDA MATEMATIKA FANI ORQALI TANQIDIY-TAHLILIY HAMDA MA’LUMOTLARNI TAHLIL QILISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Xodiyeva, Gulhayo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida o‘quvchilarning tanqidiy-tahliliy fikrlashlari hamda ma’lumotlarni tahlil qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari muhokama qilinadi.