KONSEPT TUSHUNCHASINING TALQINI VA KONSEPTGA OID TADQIQOTLAR TASNIFI - Hayitova, Shohida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada konsept tushunchasining ta’rifi, etimologiyasi, turli tillardagi shakllari, konseptosfera termini, konseptga oid tadqiqotlar o‘rganilib, tadqiqotchilar tomonidan bildirilgan fikrlarga yangicha munosabat berilgan.