TA’LIM XIZMATLARI BOZORIDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIGINI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY YONDASHUVLARI - Imomov, Xolmurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimizda ta’lim xizmatlari va uning imkoniyatlari, ta’lim xizmatlar bozorini rivojlantirish masalalari, ta’lim xizmatlari bozorida davlat-xususiy sherikligini rivojlantirishning nazariy yondashuvlari muallif tomonidan yoritib berilgan, qolaversa, davlat xususiy sherikligini rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.