ASSOSIATIV LINGVISTIKA VA UNING XUSUSIYATLARI - Mirzakamolova, Maftuna (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada "Yaxshi" leksemasining insoniy fazilatlar boʻyicha assotsiatsiyalari va ushbu assotsiatlarning diaxronik tahlildagi o‘ziga xosligi, shuningdek, til ta’limida kognitiv-pragmatik yondashuvning o‘rni va o‘quvchining tafakkur ko‘lamini kengaytirishdagi hissasi tadqiq etiladi.