INTELLEKTUAL MULK HUQUQINI XALQARO XUSUSIY HUQUQDA TARTIBGA SOLISH MASALALARI - Arslonqulova, Aziza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Muallif tomonidan maqolada intelektual mulk huquqining tavsifi, intelektual mulk huquqining himoyasi va xalqaro xussusiy huquqda intelletual mulk munosabatlari, intelektual mulk himoyasining hududiylik prinsipi, intellektual mulk himoyasini chet el elementi bilan murakkablashgan munosabatlarda ta’minlash masalalari, xalqaro xususiy huquqda intelektual mulkka oid shartnomalarni takomillashtirish masalalari va intellektual mulk mulkda chet el el elementiu bilan murakkablashgan munosabatlarda milliy qonunchilikni takomillashtirish masalalari yoritilgan.