OLIY HARBIY TA’LIMDA FIZIKA O‘QITISH SAMARADORLIGINI MOBIL ILOVALAR VA ROBOTOTEXNIKA ELEMENTLARI ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH YUZASIDAN AMALGA OSHIRILGAN ISHLAR - Nasriddinov, Dadaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy harbiy ta’limda fizika o‘qitish samaradorligini mobil ilovalar va robototexnika elementlari asosida takomillashtirish yuzasidan amalga oshirilgan ishlar yoritib berilgan.