KITOBAT SAN’ATI - Mo‘minov, Xusanboy; Bo‘ronov, Ismoiljon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Oʻrta Osiyoda kitobat sanʼatining rivojlanishi masalalari tahlil etilgan.