SIYOSIY NUTQDA SAMIMIYLIK - Mirzakamolova, Sadoqatxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada notiqlik, siyosiy nutqda notiqlik va samimiylik tushunchalari keng yoritilgan. Olimlarning siyosiy sohadagi notiqlik, ochiqlik, samimiylik tushunchalari borasidagi qarashlari haqida fikr yuritilgan, ularning bir biriga oʻxshash va oʻxshash boʻlmagan fikrlari tahlil qilingan. Siyosatdagi samimiylik koʻrinishlari tarixiy va hozirgi zamon talqinida nazariy jihatdan asoslangan va misollar bilan boyitilgan.