O‘ZBEKISTON VA ITALIYA MUNOSABATLARINING ME’YORIY-HUQUQIY MANBALARI - Saidova, Raxima (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada 1991 yilda davlat mustaqilligi qayta tiklangan O‘zbekiston Respublikasi tashqi siyosiy faoliyatining me’yoriy-huquqiy asoslari shakllanishi jarayonida G‘arb dunyosining iqtisodiy va madaniy jihatdan nufuzli davlatlaridan biri – Italiya Respublikasi bilan ikki tomonlama munosabatlarining o‘rnatilishi hamda uning rivojlanish bosqichlari xususida so‘z yuritilgan.