TURKISTON GENERAL-GUBERNATORLIGI BYuDJETINING SARFLANIShIGA DOIR AYRIM MULOHAZALAR - Iriskulov, Bekzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Turkiston general-gubernatorligi byudjetining taqsimoti, davlat daromadlari va xarajatlari arxiv hujjatlari asosida ochib berilgan. Shuningdek, General-gubernatorlikning bo‘ysundirish va harbiy boshqaruv apparati xarajatlari, Turkiston g‘aznasi palatasi tashkil etilishi va uning asosiy vazifalari yoritilgan.