«OLMALIQ KON-METALLURGIYA KOMBINATI» AJDA ISHLAB CHIQARILADIGAN MAHSULOTLARNING SANOAT KORXONALARIDA QOʻLLANISHI - Muxitdinova, Kamola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada «Olmaliq kon-metallurgiya kombinati» AJda ishlab chiqariladigan mahsulotlar nomenklaturasi va ularning sanoat korxonalarida qoʻllanilishi haqida ma’lumotlar keltirilgan boʻlib, yirik sanoat korxonalari mahsulotlarining tarkbiy ulushi tahlil qilingan.