КИЧИК БИЗНЕС МОЛИЯВИЙ РЕСУРСЛАРИ САМАРАДОРЛИГИ ОМИЛЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Кетманов, Авазбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолода кичик бизнес молиявий ресурслари самарадорлиги омиллари ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилган. Шунингдек, молиявий стратегиялар, кичик бизнеснинг молиявий ресурсларни назарий асослари ёритилган.