ХОДИМЛАР МЕҲНАТ ҲУҚУҚЛАРИГА РИОЯ ҚИЛИНИШИ БЎЙИЧА ДАВЛАТ НАЗОРАТИ ВА ТЕКШИРУВИ ТУШУНЧАСИГА ОИД НАЗАРИЙ ҚАРАШЛАР - Тўраев, Жавоҳир (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада ходимлар ҳуқуқларига риоя этилиши бўйича давлат назорати ва текшируви тушунчаларининг назарий ёндошувлари таҳлил қилинган. Мақолада муаллиф томонидан амалдаги миллий қонун ҳужжатларининг давлат ва рус тилидаги номувофиқликлари аниқланиб, уларни бартараф этишга қаратилган таклифлар илгари сурилган.