MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA PEDAGOGLARNING DISKURSIV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Suvankulov, Umid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagoglari diskursiv kompetensiyalarining mazmuni tahlil qilingan. Maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagoglari diskursiv kompetensiyalarini rivojlantirishning shakl, metod va vositalari asoslangan. Diskursiv kompetensiyalarini rivojlantirish texnologiyasi yuzasidan amaliy tavsiyalar berilgan.