ISHBILARMONLIK MUHITINI SHAKLLANTIRISHDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI OʻRNI - Nasirxodjayeva, Dilafruz; Abduvahidov, Behzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ishbilarmonlik muhitini shakllantirishning mamlakatdagi kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanishiga taʼsiri va mintaqani ijtimoiy-iqtisodiy koʻrsatgichlarini oshirishda qay darajada ahamiyatli ekanligi va bundan tashqari mamlakatimizdagi kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni hududiy iqtisodiy koʻrsatgichlarga taʼsiri haqida fikr, mulohazalar hamda tahlillar keltirilgan