LIZING MUNOSABATLARINI RIVOJLANTIRISHDA SAMARALI MARKETING STRATEGIYALARINING AHAMIYATI - Bekjanov, Dilmurad; G‘oyibnazarov , Muxammad (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada lizing munosabatlarini samarali tashkil qilish mexanizmlari joriy qilish, sotuv kanallarini tanlash va samarali marketing strategiyalaridan foydalanish tadqiq qilingan