KORPORATIV BOSHQARUV MEXANIZMLARI ORQALI AKSIYADORLIK JAMIYATINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH - Xidirova, Marg‘uba; Zakirov, Asilbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada aksiyadorlik jamiyatining raqobatbardosh salohiyatini oshirish maqsadida korporativ boshqaruv mexanizmlarini batafsil koʻrib chiqildi. Tahlil jarayonida samarali korporativ boshqaruv sohaga oid xalqaro standartlar oʼrganilib, muhim tamoyillar belgilab olindi.