ШАРОФ РАШИДОВ БАДИИЙ-АДАБИЙ МЕРОСИДАГИ ЭСТЕТИК КЛИШЕНИНГ УНИКАЛ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - РАДЖАПБОЕВА, ХУРШИДА (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада Шароф Рашидов асарларида эстетик клишелар призмасига мурожаат қилиниб, хусусан, юқори эстетик дид, чуқур фалсафий оламни англаш, давомий кайфиятни ёритилганлиги тўғрисида таҳлиллар берилган.